1. verseny - Hockenheimring (2019.09.08.)

VERSENYZŐ SZABÁLYTALANSÁG BÜNTETÉS
Bartha Márk 5:12 – Bartha Márk hátulról nekiment Kovácsfi Norbertnek, aki ezáltal kicsúszott. +10 mp a Hockenheimring-i eredményéhez!
Kósa László 5:28 – Kósa László hátulról nekiment Kovácsfi Norbertnek, aki ezáltal kicsúszott. +10 mp a Hockenheimring-i eredményéhez!
G. Nagy Ádám és Szőke Péter 5:46 – G. Nagy Ádám és Szőke Péter összeértek, majd Ádám ezáltal kicsúszott. Szimpla versenybaleset. Nincs büntetés!
Csépány László, Kovács Richárd és G. Nagy Ádám 9:58 – Csépány László, Kovács Richárd és G. Nagy Ádám összeértek, majd László kicsúszott. Versenybaleset. Nincs büntetés!

2. verseny - Barcelona (2019.09.22.)

VERSENYZŐ SZABÁLYTALANSÁG BÜNTETÉS
Mórucz Tamás 5:29 – Mórucz Tamás figyelmetlenül jött vissza a pályára és nekiment Fibi Dávidnak. Mivel nem lett belőle baleset, így Tamás csak figyelmeztetést kap. Figyelmeztetés!
Fibi Dávid 6:08 – Fibi Dávid nekiment Kovácsfi Norbertnek, aki ezáltal megcsúszott és nekiment, majd kilökte Beri Krisztiánt, aki emiatt nekiment Mórucz Tamásnak. A vétkes fél Fibi Dávid, azonban versenybalesetnek minősítettük az estet. Versenybaleset, nincs büntetés!
Érsek Péter 13:22 – Érsek Péter megcsúszott, majd a pályára figyelmetlenül jött vissza és nekiment Bartha Márknak. Mivel nem lett belőle baleset, így Péter csak figyelmeztetést kap. Figyelmeztetés!

3. verseny - Brands Hatch (2019.10.06.)

VERSENYZŐ SZABÁLYTALANSÁG BÜNTETÉS
Nyilas László 5:10 – Nyilas László a rajt utáni első jobbos kanyarban nekiment Csépány Lászlónak, ezáltal Nyilas László megforgott és keresztbe állt a pályán. Szerencsére nem történt nagyobb baleset, azonban sokkal jobban oda kell figyelni, hogy a rajtnál ne legyenek ehhez hasonló hibák. Mivel a megforgásból nem lett rajtbaleset, így +5 mp!
24:10 – Nyilas László nekiment Csobolya Tibornak, ezáltal mind a ketten kiforogtak. Ennél az esetnél nem mondanánk konkrétan Lászlót hibásnak, azonban amit utána csinált, az súlyos. Miután László és Tibor kiforogtak, mindketten megpróbáltak visszajönni a pályára, amikor is László újra nekiment Tibornak (pályán kívül), aki ezáltal mégegyszer megpördült. +10 mp!
34:35 – Nyilas László nekiment, majd kiforgatta Bakos Mártont. Ezután megálltak a pálya szélén, hogy el tudjanak menni a versenyzők, azonban László nem figyelt eléggé, és amikor elindult, a mögötte érkező Auer Zsolt nekicsapódott. Továbbá Antal István is hátrányba került emiatt a manőver miatt. Mivel 3 versenyző is hátrányba került László hibája miatt, így +15 mp!
Antal István 8:48 – Antal István és Auer Zsolt összeértek. Antal István volt a hibás, mert olyan helyen próbált előzni, ahol nem lehet, valamint Zsolt ki is forgott. +5 mp!
Érsek Péter 13:38 – Érsek Péter lehetetlen helyen bevetődött Bartha Márk elé, akinek kicsit neki is ment és akit meg is előzött. Elfékezés és szándékos előzési próbálkozás is lehetett. A lényegen nem változtat, ez szabálytalan. Egyelőre Érsek Péter figyelmeztetésben részesül. Amennyiben mégegyszer hasonló bevetődést kísérel meg, további büntetéseket fog kapni!
G. Nagy Ádám 14:55 – G. Nagy Ádám és Auer Zsolt összeértek, ami miatt mindketten megforogtak. Nem érezzük teljes mértékben Ádámot hibásnak, máskor jobban kell figyelni. Figyelmeztetés!
17:27 – Bartha Márk megelőzte és megkoccolta (súrolva a szabálytalanság határát) G. Nagy Ádámot. Nagyobb baj nem lett belőle. Ezután 17:39-kor Ádám hátulról nekiment Márknak, akit ezzel kiforgatott a pályáról. Ádám részéről ez súlyos hiba! +10 mp!
Fehér Roland 40:47 – Fehér Roland nekiment Antal Istvánnak, akit ezzel kiforgatott. Súlyosbító tényező, hogy miután István autója keresztbe állt és elkezdett oldalra csúszni, Roland semmi fékezés jelét nem mutatta, még nyomta tovább a gázpedált és tolja maga előtt a magatehetetlen Istvánt. +15 mp!
Ducsai Norbert 56:28 – Ducsai Norbert technikai okok miatt elvette a gázpedálról a lábát, és emiatt a mögötte lévő István Antal nekiment és megforgott. Mivel technikai oka volt a gázelvételnek, ezért Norbert figyelmeztetést kap! Legközelebb tessék kiküszöbölni a hasonló problémákat, különben további büntetéseket fog kapni!

A versenyen történt durvább hibák miatt elbeszélgettünk privátban azokkal a versenyzőkkel, akikkel kellett. Mindenki saját maga tudja, hogy ez kire vonatkozik. Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy tartsátok be a fair play játékot és tiszteljétek a másik pilótát, akár csapattárs, akár nem. Rengetegszer elmondjuk a versenyek előtt, hogy figyeljetek oda egymásra. Ezeket a versenyzői eligazításokat nem időkitöltés miatt tartjuk, tartsátok tiszteletben és vegyétek komolyan. Mindenkinek sokkal jobb versenyei és élményei lesznek, ha úgy ér véget a futam, hogy a másik azt érzi, tisztelték őt a pályán. Nem a győzelem a legfontosabb, hanem az, hogy mindenki normálisan tudjon versenyezni, a győzelem csak ezután jön. Aki ezt nem így látja, annak sajnos nem nálunk van a helye.